Što je bolest

bolest

Istina je da dobro zdravlje je naše realno moguće stanje. To znači da smo prirodno zdravi. Drugim riječima, ako sve naše stanice, tkiva, mišići, organi i sustavi rade na način na koji bi trebali raditi, nećemo biti bolesni.

Međutim, toliko je ljudi danas pod stresom i bolesno da misle, pogrešno, kako je prirodno neko vrijeme ili trajno biti bolestan.

Većina se s vremenom pomiri sa svojom bolešću i padaju u apatiju. Bolest i bol su neprirodne, što znači da jedan ili više dijelova tijela ne funkcioniraju prirodno. Za one koji su bolesni ili pod stresom, ove web stranice donose nadu i dobro zdravlje.  Oni koji su zdravi također će imati veliku korist od ove web stranice, jer će im pokazati  i omogućiti zdrav život, vitalnost, mentalnu jasnoću i visok bioenergetski potencijal kako bi postigli bolje rezultate i kvalitetniji život.

Razumijem da neki od vas sada misle da ovo zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Ali je dovoljno da posjetite portal www.berislavhermescec.com i pročitate svjedočanstva onih koji su možda mislili u početku kao i sada vi.