Kako koristiti ove web stranice

Ove web stranice sam izradio sa ciljem da mnogima pružim novu nadu u život. Toliko web stranica na internetu sa temom zdravlja, ali ni jedna ne nudi konkretno kako, već samo neke informacije, koje na žalost nisu istinite.

Danas svatko misli da zna što je bioenergija, bioterapija, akupresura i slično, ali rijetko tko može osjetiti bioenergiju u sebi, na sebi i u svojoj okolini.

Tisuće profesionalnih terapeuta koji danas djeluju u našoj neposrednoj blizini, ne osjećaju, ne znaju i nemaju bioenergetski potencijal kojim bi mogli u drugom organizmu izvršiti promjenu.

Ti profesionalni bioterapeuti ili kako se već sve ne nazivaju su robovi svoji seminara. Slijede pokrete ruku kojima ih je netko naučio za nekoliko sati u dva popodneva. Manipulacijom pokreta i ludošću teorije kanaliziranja, tretiraju druge osobe i narušavaju svoje zdravlje, a da toga nisu svjesni.

Na njihovim seminarima nije važan bioenergetski potencijal i njihovo zdravstveno stanje, već navodno čarobni pokreti.

Tim pokretima vrše manipulaciju energijom u prostoru, ako se radi o grupi ljudi tad je osjećaj malo povišen, ali to je premalo za stvarnu pomoć.

Ne postoji čarobna tableta u medicini niti čarobni zamah ruku u alternativi.

Cilj ovi stranica je da preuzmete odgovornost za svoje zdravlje, sreću i unutarnji mir.

Sustav na ovim stranicama je vrlo moćan i stvara vidljive efekte za 15 minuta dnevno utrošenog vremena.

Ovaj sustav daje neposredne prednosti – praktikanti redovito spominju da nakon primjene doživljavaju: duboko opuštanje, radost, slobodu od stresa, brige i tjeskobe.

Sustav omogućuje više stanje svijesti i mentalne jasnoće, za razliku od drugih sustava koji su samo fizički.

Ove stranice treba koristiti samo kao opći vodič, a ne kao krajnje rješenje. .

Ova web stranica i sve povezane web stranice pružaju samo osnovne informacije i ne smiju se  smatrati zamjenom medicinskih ustanova, liječnika, dijagnoza ili propisanih terapija.