Kako izliječiti i kako ozdraviti

kako izliječiti i kako ozdraviti

Kad bolujemo od teške, i na prvi pogled neizlječive bolesti, pitamo se kako izliječiti i kako ozdraviti. Pitamo se da li je to kraj i sve dublje tonemo. Ne nije kraj već postoji rješenje, a to je, dekodiranje srca.

Životni programi su jako veliki programi, i vrlo je važna brzina interneta, a to je postotak otvorenosti našeg srca, kako bi ih mogli skinuti što brže, i što prije koristiti program ozdravljenja i promjene.

Za one programe koji zahtijevaju instaliranje na računalo, poželjno je izbrisati nepotrebne programe, to je psihofizičko čišćenje nakon dekodiranja srca, kako bi mogli skinuti, i na snimiti nama novi važan program ozdravljenja.

Nemoguće je onima koji nemaju dekodirano srce, shvatiti pojedinca koji raspolaže s mnogo informacija vezanim za udaljena mjesta u kojima prevladava zdravlje, sreća i mir. Kao i onima sa slabom internet vezom, sama brzina ozdravljenja onih sa brzom internet vezom, to jest dekodiranim srcima.

Srce je izvor života, i jedini organ u kojem se očituje, i gdje obitava sila koja nas je stvorila. Srce svake osobe ima jedinstvenost KOD, a istovremeno ima mogućnost izdizanja iznad kolektivne svijesti.

Unutar našeg života i kolektivne svijesti, jedino srce ima mogućnost povremenog, ili trajnog izdizanja iz same kolektivne svijesti, pa time i viši način djelovanja.

Srce kao generator električnih impulsa, ima pet tisuća puta veću mogućnost i snagu od elektromagnetskog djelovanja mozga. Srce je jedini organ, i jedina mogućnost za direktnu komunikaciju,  putem molitve, želje, ili djelovanja, sa silom koja nas je stvorila.

Dok je molitva, želja ili djelovanje iz otvorenog srca, istog trenutka na realizaciji, i ostvarenju u samom Izvoru, svaka misao, sugestija ili autosugestija iz uma, je virtualna kreacija koja može, ali najčešće nema nikakvu realizaciju, kako na nas tako i okolinu.

Bez obzira na tlak i broj otkucaja, svako srce u svojoj jedinstvenosti ima JEDINSTVENI KOD, koji je jedinstven, i služi kao identifikacijski broj, u dvosmjernoj komunikaciji sa Izvorom ili Bogom.

Komunikacija s Izvorom, je dvosmjerna, po principu uzrok i posljedica. Mi djelovanjem stvaramo uzrok, a odgovor Izvora, dolazi kao posljedica našeg djelovanja.

U srcu se nalazi kompletan zapis našeg DNK sustava, i djelovanjem iz srca mi možemo reparirati, ili izmijeniti naš DNK, i poništiti reptilski DNK.

Emocije kao najdominantnija snaga čovjeka, zloupotrebljavaju um, i programiraju naše srce, stvarajući obrasce djelovanja, ponašanja, i reagiranja u svakoj životnoj situaciji. Srce se puni osjećajima, koje stvaraju emocije i um, do te mjere da u jednoj životnoj dobi, osjećamo pritisak, stezanje, i određene reakcije, koje nam ukazuju na prepunjenost, s tendencijom nedostatka samog kapaciteta.

U kasnijoj fazi imamo osjećaj vračanja pritiska, iz srca prema grlu, vratu, i čelu. Mnogi to opisuju kao jak pritisak poput kamena, i često se osjeća pečenje od grudiju do vrata. Taj fizički osjećaj je prvi znak da je kapacitet srca ispunjen, i da je potrebno izbaciti nakupljene osjećaje. Ako taj fizički osjećaj duže potraje, može prouzročiti niz fizičkih stanja i bolesti. Dekodiranje srca je jedini stopostotni način za izbacivanje, emocija i misli, iz srca, dok sve druge medicinske,,i alternativne terapije, kao i povećana fizička aktivnost, mogu pružiti samo trenutno olakšanje, kratkotrajnim blokiranjem misli, uz sugestivno djelovanje.