Čovjek ima sposobnost da bude snažan poput drveta

Vježbajući vježbe za razvijanje psihofizičkih sposobnosti po metodi Hermeščec Energy Practice bit ćete poput drveta koje sa svojim dubokim korijenima, snažnim deblom i velikim širećim granama izrasta prema nebu. Imat ćete osjećaj snage i stabilnosti, ali i kao da se ne pomičete.

U stvarnosti ćete zapravo rasti iznutra. Ranije obavijen tajnošću, ovaj zdravstveni sustav sada privlači veliku međunarodnu pozornost i predmetom je znanstvenih  ispitivanja.

Rezultati koje ćete vježbanjem postići su slijedeći: ojačan imunitet, uspješno liječenje kroničnih bolesti, visoka razina dnevne energetske razine i prirodna regeneracija cijelog tijela i živčanog sustava.

Ovaj sustav energetskih vježbi potpuno iznenađuje većinu ljudi, jer iako je definitivno riječ o energetskom sustavu vježbi, on ne uključuje gotovo nijedan pokret.

Za razliku od gotovo svih drugih načina vježbanja, koji koriste energiju, ovaj zapravo stvara energiju. Kako je to moguće? Odgovor leži u prirodi energije u samom ljudskom tijelu i način kako se ona stvara i kako se kreće unutar ljudskog tijela.