Bioenergetski blokovi na četiri razine

bioenergetske blokade

Blokovi bioenergije u ljudskom organizmu mogu biti na četiri razine. Vrsta bolesti i zdravstvenih tegoba ovisi na kojoj se razini pojavio bioenergetski blok.

Fizička  razina – ako se slučajno ozlijedite ili padnete preko neke zapreke, to može uzrokovati fizičku blokadu protoka bioenergija oko vašeg tijela.  Ovo neće biti toliko ozbiljno kao na primjer saobraćajni udes koji može uzrokovati ozbiljne fizičke blokade u bioenergetskom protoku kroz vaše meridijane.

Emocionalna razina – ako ste duže vrijeme pod stresom, u strahu, anksioznosti i brizi, uzrokovali ste emocionalne blokade.

Mentalna razina – stvara se kao posljedica prevelikog razmišljanja. Puno razmišljanja je loše za vaše zdravlje.

Duhovna razina – najočitiji primjer duhovne blokade je depresija. Depresija uništava ljudski duh i utječe na vas fizički, emocionalno i psihički.

U praksi blokade se ne pojavljuju izolirano. Dogodi se događaj koji uzrokuje samo emocionalnu blokadu. Češće je u praksi da događaj na vas utječe na različite načine i ima učinak na jedan ili više od gore navedenih četiri aspekta. To se događa zato što su svi međusobno ovisni. Spomenuo sam četiri definicije zasebno kako bih vam pomogao u razumijevanju stvaranja energetskih blokada.