Imamo 126 gostiju i nema članova online

berislav

hermescec

Bioenergija i bioenergetski tretmani na daljinu bioenergijom

Bioenergetski tretmani

Bioenergiju posjeduju sva živa bića, na planeti i u međusobnom su odnosu povezani bioenergijskim poljem. Bioenergija je stvarnost koja nas okružuje, bili mi nje svjesni ili ne. Tretmani bioenergijom se provode od davnina u svim narodima i kulturama. Kod nas je naziv za tavu vrstu terapije bioenergetski tretmani.

Ovu energiju razni narodi i kulture nazivaju raznim imenima poput chi, prana, životna ili univerzalna energija, a tretmane također raznim imenima pa tako i imamo naziv bioenergetski tretmani ili bioterapija..

 

Prana ili bio magnetizam (univerzalna kozmička energija) prisutna je u svakom živom biću. Svako živo biće je energetsko biće. Oko svakog živog bića - čovjeka, životinja i biljaka - prožet je sustav međuzavisnih polja. Čitav je svemir prožet tim poljem, odnosno bio magnetizmom. Svaku emociju, misao, osjećaj i akciju možemo promatrati kao pražnjenje chi energije koja isijava iz lokalnog polja određenim brojem titraja. Energetska polja svih živih bića potekla su iz kozmičkog energetskog polja koje nas napaja energijom, a koja ima svijest i zovemo je životna energija.

 

Bioenergetski tretmani na daljinu koji se uspješno provode, samo dokazuju da se radi o energetskom polju koje okružuje cijeli planet, i da je sve u ovom životu u savršenoj energetskoj povezanosti.

 

Bioenergijom se ostvarujemo u svakodnevnici

Za putovanje po materijalnoj stvarnosti potrebna nam je svijest i fizičko tijelo. Naši osjeti primaju tek maleni dio kozmičkog univerzalnog energetskog polja, koje se sastoji od četiri razine. Fizička razina uspostavlja vezu s ostalim razinama preko eteričnog dvojnika. Ta se veza ostvaruje iz živčanog sustava preko eteričnog dvojnika univerzalnom energijom. Emocije su zapravo opseg širenja frekvencije energije i ne nastaju u fizičkom tijelu, iako ondje izazivaju kemijske reakcije. One nastaju u astralnom tijelu, tijelu emocija te se preko čakri, kroz eteričnog dvojnika, prenose do tijela. Svaka čakra prenosi energiju koja vibrira dređenom frekvencijom.

Usluge

 > Hermeščec heart Power of healing
> VIP članstvo GVM radia
> Power of heart decoding
> Edukacija terapeuta drugih tehnika


facebook     twitter     google     youtube               

 

 

Informacije

VRIJEME ZA KONTAKT

Ponedjeljkom:  od 9.00 do 12.00h
Utorkom:         od 9.00 do 12.00h
Srijedom:         od 9.00 do 12.00h
Četvrtkom:       od 9.00 do 11.00h
Petkom:          od 9.00 do 11.00h
-----------------------------------------
ili prema ranijem dogovoru

Pomoć i podrška

> Pitanja i odgovori
> Edukacija Power of heart
> Radio emisije
> Elektronska pošta
> Telefonski kontakt

Kontakt

Obrt za ostale djelatnosti
humane medicine

Vl. Berislav Hermeščec

OIB: 92843044388
MB: 92253725

Tel.: 091 5444 260

Copyright © www.bioterapeut.com - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec